musician left musician right
background

Ceturtdien Berči zālē notiks dziesminieces Evijas Burkas koncerts

Ceturtdien, 26. janvārī, Liepājā Berči zālē (Zivju ielā 3) viesosies dvēselisku un melodisku dziesmu autore Evija Burka. Jaunā dziesminiece pulksten 18.00 sniegs savu autorkoncertu, ļaujot mums iepazīt viņas radītās melodijas un vārdus, kā arī sev tuvas citu autoru dziesmas. Ieeja par ziedojumiem.

Evija Burka ir Ādažos dzīvojoša dziesminiece, kura piedalījusies “Austras biedrības” rīkotajos dziesminieku konkursos “Tīrradnis” un 2022. gadā tajā ieguvusi skatītāju simpātijas balvu kategorijā “Jaunie dziesminieki”. Evija Liepājā viesojās arī 2022. gada rudenī, piedaloties “Austras istabas” veidotajā notikumā “Dziesmu darbnīca”.

“Evija ir no tiem, pie kuriem dziesmas vienkārši atnāk vai lasītā dzeja pēkšņi ieskanas melodijā. Īstens tīrradnis. Cilvēks, kura ikdienas darbs nebūt nav saistīts ar mūziku, tomēr dvēsele dzied. Evijai nepiemīt ambīcijas kāpt uz lielās skatuves, jo dziesmas rodas nevis ar kādu komerciālu nolūku, bet gan kā dvēseliska vajadzība, un, iespējams, tāpēc vēl jo vairāk gribas dzirdēt, ko viņa vēstīs savā pirmajā autorkoncertā, kas reizē būs arī kā mazs izaicinājums un tajā pašā laikā, ceru, brīnišķīgs piedzīvojums kā jaunajai dziesminiecei, tā klausītājiem,” stāsta projekta vadītāja Inese Muižniece.

Koncertu rīko Austras biedrība un radošās telpas “Austras istaba” pārstāvji, telpas nodrošina mākslas galerija “Romas dārzs”. Pasākums tiek īstenots, pateicoties Austras biedrības veidotajam un Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstītajam projektam.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai Austras Pumpures dzīvokļa uzturēšanai un labiekārtošanai dziesminieku audio ierakstiem, nakšņošanai un mēģinājumiem.

Iepriekšējais
Nākamais raksts