musician left musician right
background

Zandas Štrausas jubilejas koncerts

Sestdien, 1. oktobrī, plkst. 18.00 Liepājā, mākslas galerijas “Romas dārzs” Berči zālē savu pusapaļo jubileju kopā ar muzikāli talantīgiem draugiem skanīgā koncertā atzīmēs dziesminiece, aktrise un vienkārši labs cilvēks Zanda Štrausa. Ieeja par ziedojumiem.

Pamazām atsākas radošās telpas “Austras istaba” veidotie dziesminieku koncerti Berči zālē, un prieks, ka viens no pirmajiem notikumiem ir tieši Zandas Štrausas koncerts. Dzīve ir jāsvin, un jubilejas jāatzīmē, tādēļ 1. oktobrī mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāva zālē klausītājus priecēs ne vien Zanda, bet arī krietns pulks viņas draugu – Liepājas teātra aktieri, Austrasbērni, ģitārists Roberts Dinters un daudzi citi (pārsteigumi).

Zanda Štrausa – iemīļota skolotāja, aktrise, kāzu vadītāja, muzikante, dziesminiece, meistarīga joku stāstniece un garšīgu smieklu īpašniece, ļoti atbildīgs un sirdssilts cilvēks, bet, ja divos vārdos, tad – spilgta personība. Rada brīnišķīgas dziesmas, kuras publikai izpilda nepiedodami reti. Zanda stāsta: “Īsti nezinu vai atbilstu šim cildinātajam, peltajam, izsmietajam, godātajam, brīžam nenovērtētajam, brīžam pārvērtētajam nosaukumam – dziesminieks, bet, ja tas ir cilvēks, kurš dziedot top laimīgs, tad es esmu dziesminieks…”

Koncertu rīko Austras biedrība un radošā telpa “Austras istaba”, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai Austras Pumpures dzīvokļa uzturēšanai un labiekārtošanai ar mērķi tajā izveidot “Dziesminieku radošo māju”.

Iepriekšējais
Nākamais raksts