musician left musician right
background

Piektdien sajūtu stāstu par Austru Pumpuri dziesmās vēstīs Arnis Miltiņš un Laima Miltiņa

Novembris “Austras istabā” parasti ir notikumu bagāts mēnesis, un arī šogad tas ir radošu darbu piepildīts. 26. novembrī Austrasbērni ik gadu tiekas un sadziedas ar klausītājiem, lai kopā atzīmētu leģendārās dziesminieces Austras Pumpures dzimšanas dienu un dalītos stāstos un arī jaunumos. Klātienē šoreiz netiksimies, bet – tiksimies plašākā lokā: koncerta tiešraidei facebook lapā “Austras istaba” bez maksas pieslēgties aicināts ikviens interesents jebkurā pasaules malā. Piektdienas vakarā, pulksten 20.00, savu stāstu sajūtās par Austru Pumpuri dziesmās šogad izstāstīs Arnis Miltiņš kopā ar meitu Laimu.

Dziesminiekam un Austrasbērnam Arnim Miltiņam šogad rosīgs gads – nule mūzikas izdevniecībā “Musica Baltica” iznākusi grāmata “Lai mums labi iet!”, kur apkopotas viņa radītās dziesmas bērniem ar Ineses Zanderes dzeju, un paralēli tam pašlaik aktīvi notiek jau nākamās Arņa dziesmu nošu grāmatas sagatavošanas darbi.

Tiekamies, lai ieklausītos, iespējams, arī padziedātu līdzi, uzzinātu jaunumus un pavadītu jauku piektdienas vakaru!

Arņa Miltiņa koncerts un topošās dziesmu grāmatas izdošana notiek festivāla “Vārti” radošā procesa ietvaros, ko atbalsta Kultūras Ministrija un Latvijas Nacionālais kultūras centrs. Visam palīdz notikt “Austras biedrība” un radošās telpas “Austras istaba” pārstāvji.

Iepriekšējais
Nākamais raksts