musician left musician right
background

Aicina ziedot Valda Atāla dziesmu grāmatas izdošanai

Pēc brīnišķīga Valda Atāla un Ilzes Gruntes koncerta Liepājā, mūs ir pārņēmusi doma – kāpēc visiem tik mīļās un labi zināmās Valda dziesmas joprojām nav apkopotas notīs? Vārds pa vārdam, doma pa domai līdz sapratām – darām! Šogad, 25. novembrī, VALDIS ATĀLS svinēs apaļu jubileju – 70 (kā liecina gluži neticamie pases dati)! Mūsuprāt, DZIESMU GRĀMATA ar notīm un akordiem būtu varena dāvana.

Ja Tu mums piekrīti un atbalsti šo ideju:

1) ziedo Valda Atāla dziesmu grāmatas izdošanai;
2) iesaki dziesmas, kuras Tu vēlētos redzēt šajā grāmatā! Pievieno savus dziesmu ieteikumus Austras biedrības FB profilā pie šīs ziņas komentāros.

Ziedojumu lūgums pārskaitīt uz Austras biedrības ziedojumu kontu, OBLIGĀTI norādot mērķi: “Ziedojums Valda Atāla dziesmu grāmatas izdošanai”.

Rekvizīti:

Biedrība „Austras biedrība”

Reģistrācijas Nr. 50008125791

Austras biedrības ziedojumu konts:

LV52HABA0551043224512

Ziedojumu vākšanu organizēsim līdz Valda Atāla dzimšanas dienai. Paralēli plānojam piesaistīt finansējumu no kultūras projektiem, lai, visticamāk, nākamā gada sākumā varam turēt rokās rezultātu. Cik biezu, plānu, ar vai bez CD, skatīsim no apstākļiem un iespējām, taču centīsimies pēc labākās sirdsapziņas, jo Valdis Atāls to noteikti ir pelnījis. Un mēs gribam dziedāt.

Iepriekšējais
Nākamais raksts