musician left musician right
background

Latvijas 1.rokkafejnīcā koncertēs Maija Kalniņa un Mikus Frišfelds

Šo ceturtdien, 12. decembrī, pulksten 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcā Rīgā Austras biedrība aicina uz dziesmu vakaru, kurā šoreiz viesosies Maija Kalniņa un Mikus Frišfelds. Ieeja par ziedojumiem.

Šajā dziesmu vakarā decembrī Latvijas 1.rokkafejnīcā (Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4) divas košas personības. Cilvēki, kuri nebaidās no sava viedokļa paušanas, ir atklāti kā sabiedriskajā dzīvē, tā dvēselē. Mūziķi, kuri mēdz būt skaļi – latviešiem neierasti un dažkārt arī nesaprasti. Dziesminieki, kuri prot domu raidīt tā, lai katram vārdam jēga un saturs arī klusumam. Divas personības – Maija Kalniņa, Mikus Frišfelds.

Maija ir dziesminiece, dzejniece, pasākumu rīkotāja, vadītāja un režisore no Liepājas, bet pāri visam – Cilvēks ceļā. Viņa prot divreiz upē kāpt un zina, kā būt miera ostai un vētrai vienlaikus. Nesen izdevusi pirmo dzejas krājumu “Adrese – tepat blakus”. Mikus ir dziesminieks no Valmieras, kurš arī liepājniekam viegli var kļūt savējais. Vienmēr atvērts idejām, iedvesmai un labu lietu sarunām. Pēdējos gados rakstījis mūziku un dziesmas arī izrādēm Dirty Deal Teatro, Liepājas teātrī un Latvijas Leļļu teātrī.

Austras biedrība, veidojot dziesmu vakarus Latvijas 1.rokkafejnīcā, stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Ieeja par ziedojumiem Austras biedrībai dziesminieku kustības veicināšanai un popularizēšanai.

Rīko Austras biedrība, atbalsta Latvijas 1.rokkafejnīca un Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Pasākums tiek filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli var tikt izmantoti pasākuma publicitātē un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts