musician left musician right
background

Aicina uz Austrasbērnu sadziedāšanos “Austrai 91”

Šo otrdien, 26. novembrī, pulksten 18.00 radošajā telpā “Austras istaba” (mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāvā, Liepājā, Zivju ielā 3) Austras biedrība aicina uz Austrasbērnu sadziedāšanos, atzīmējot leģendārās dziesminieces Austras Pumpures 91. gadadienu. Ieeja par ziedojumiem.

Austrasbērnu kopā sanākšana un kopīga muzicēšana 26. novembrī jau ir tradicionāli ierasta un mīļa notikšana. Goda Liepājnieces Austras Pumpures audzēkņi, draugi un domubiedri sapulcēsies gan no Liepājas, gan arī no Rīgas, lai kopā dziedātu dziesmas, kas īpaši saistas ar Austru un viņas radīto vidi. Tā ir gaiša pieminēšana, kopīgi atmiņu stāsti un silta muzicēšana, kurai raksturīga programmas sastādīšana notikuma laikā, sekojot sajūtām un stāstiem. Aicināts ikviens klausītājs, līdzi dziedātājs un domubiedrs!

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”, Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Latvijas Nacionālais Kultūras centrs.

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts