musician left musician right
background

Ceturtdien Kārļa Kazāka koncerts “Austras istabā”

Šo ceturtdien, 22. augustā, pulksten 18.00 radošajā telpā “Austras istaba” (mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāvā, Liepājā, Zivju ielā 3) Austras biedrība aicina uz dziesminieka Kārļa Kazāka koncertu. Ieeja par ziedojumiem.

Radošajā telpā “Austras istaba” turpinās dziesminieku koncertu cikls, kas stāsta par latviešu dziesminiekiem kā par būtisku Latvijas kultūras daļu. Ikviens dziesminieks ir unikāla personība ar savu pasaules redzējumu, vēstījumu un tikai sev raksturīgo muzikālo rokrakstu un izpildījuma manieri.

Dziesminieks Kārlis Kazāks Latvijas mūzikā sevi pieteicis atturīgi vienkārši, dabiski un nesamāksloti. Šis patiesums uzrunā tik daudzus klausītājus un domubiedrus – lai kur viņš viesotos, Kārlis tiek mīļi sagaidīts. Viņš vienmēr savu auditoriju satiek sirsnīgs, patiess, vienkāršs, mazliet jautrs un reizē arī mazliet nopietns. Kārlis, būdams liels ceļotājs, velo braucējs un pārgājienos gājējs, dažādu kultūru izzinātājs, savas pārdomas un pieredzi iekausē dziesmu tekstos un pašsacerētās melodijās. Kārļa radītā mūzika ir tikpat gaiša kā viņa personība.

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”, Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Latvijas Nacionālais Kultūras centrs.

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts