musician left musician right
background

Dziesminieku koncerts // Pēteris Draguns

Ceturtdien, 16. maijā, pulksten 18.00 radošajā telpā “Austras istaba” koncertēs dziesminieks Pēteris Draguns. Ieeja par ziedojumiem.

Austrasbērns, dziesminieks un dzejnieks Pēteris Draguns šobrīd labi pazīstams arī kā viens no grupas “Zāle” solistiem un dziesmu autoriem. Pētera radītā mūzika, šķiet, nākusi no aizlaikiem un turpinoši ir pārlaicīga. Dziesminiekam tuvas Austrumu reliģijas – tas manāms arī viņa melodijās, kurās tik piestāvoši un iederīgi skan Raiņa teksti, Agitas Dragunas, Jura Helda, Velgas Kriles, Sergeja Jeseņina un paša Pētera rakstītie vārdi. Kā jau Austrasbērnam, viņa repertuārā ir arī Imanta Kalniņa dziesmas, kuras dziesminieks izdzied sev raksturīgā sajūtā, ieliekot savas pārdomas un attieksmi.

Ieeja koncertā par ziedojumiem radošajai telpai “Austras istaba”.

Kultūras notikumus “Austras istabā” rīko Austras biedrība, atbalsta mākslas galerija “Romas dārzs”, Liepājas Kultūras pārvalde, Kurzemes plānošanas reģions, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Latvijas Nacionālais Kultūras centrs.

Pasākums tiek filmēts un fotografēts. Foto un video materiāli vēlāk tiks izmantoti pasākumu publicitātei (internetā sociālajos tīklos, medijos un citviet) un Austras biedrības reklāmas materiālos.

Iepriekšējais
Nākamais raksts