musician left musician right
background

Dziesmu vakarā VALDIS ATĀLS

Kad pavaicāju Valdim, kādus vārdus viņš vēlētos redzēt uz afišas kā koncerta vadmotīvu, Valdis atbildēja uzreiz: „Raksti – katrs no mums ir pavasaris!” Un patiesi, kā gan savādāk! Ir taču tas gadalaiks, kad mostas, zaļo un plaukst ne tikai daba. Arī cilvēki nopurina ziemas stingumu un atplaukst pavasarīgos smaidos. Trešdien, 18. martā, pulksten 19.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcā „Reiterna nams”, kārtējā dziesmu vakarā baudīsim pavasara dvesmas dziesminieka Valda Atāla sniegumā. Uz skatuves Valdim piebiedrosies viņa draugs Arnolds Kārklis un skatītāju zālē mēs kopā ar sen iemīļotām dziesmām. Iespējams, ka šoreiz mūs sagaida arī kāds jaunums un pārsteigums, jo tieši pašlaik Valdis strādā pie sava jaunā studijas albuma.

Valdis Atāls – dziesminieks, dzejnieks, stāstnieks, mākslinieks, kamīnmeistars…  Šo nodarbju sarakstu varētu turpināt vēl un vēl. Valdis Atāls ir Talants! Tā kā dziesminieks Valdis neuzstājas bieži, katra šāda reize ir īpaša. Skan dziesmas, stāsti, dzeja. Un vienmēr tas ir aktuāli, mūsdienīgi un vienkārši skaisti.
Valdis Atāls izdevis sešus dziesmu albumus un vienu dzejoļu un aforismu krājumu.

Dziesmu vakaru organizatori būs pateicīgi par Jūsu ziedojumiem turpmākai Dziesmu vakaru sekmīgai norisei. Ziedot ir iespējams iemetot savu artavu, cik nu kurš var atļauties, speciāli apzīmētā ziedojumu kastītē pie ieejas koncerta norises vietā. Jūsu ziedojumi tiks izmantoti mūziķu un organizatoru ceļa izdevumu segšanai, poligrāfiskās produkcijas izgatavošanai un apskaņošanas kvalitātes uzlabošanai.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv) un Vislatvijas Dziesminieku Saiets.

Iepriekšējais
Nākamais raksts