musician left musician right
background

Svētdienas launags ar Imantu Daksi

Šo svētdien, 22. februārī, pulksten 16.00 kafejnīcā „Kursas Putni” Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, ikviens aicināts uz muzikāli radošu svētdienas pēcpusdienu kopā ar revolucionāro dziesminieku Imantu Daksi.

Koncertos Imants Daksis satriec klausītājus ar savu enerģiju. Imanta dziesmas atspoguļo globālus procesus drosmīgā un kolorītā veidā.

Mūziķis uzstājas ļoti ekspresīvi un atbrīvoti, eksperimentē ar dažādiem balss efektiem un ritmiem. Nereti izmantoti tādi salīdzinājumi kā kliedzošais folks un skatuves šamanisms.

Uldis Rudaks grāmatā „Rokupācija” par Imantu Daksi raksta: „Viņš katru dziesmu izpilda tā, ka pēc tam zāle neaug.” Savukārt dziesminieks pats stāsta, ka „labs koncerts iznīcina cilvēka personību un atklāj viņa dievišķās maņas, un, ja to kaut nedaudz iespējams nodot citiem, tad tas ir brīnumains notikums, saplūsmes akts, vibrācijas fenomens”.

Imants Daksis – radošs, pārsteidzošs un intriģējošs. Dziesminieka personību iepazīt un sev atklāt aicināts ikviens interesents šo svētdien kafejnīcā „Kursas Putni”.

Ieejas maksa pasākumā ir 5 eiro, tajā iekļauts gan launags, gan koncerts. Lūgums iepriekš veikt rezervāciju, zvanot uz mob. 26681596 vai atnākot uz kafejnīcu „Kursas Putni”.

Svētdienas launags kopā ar kādu sabiedrībā labi pazīstamu mūziķi, izbaudot gardas uzkodas, sarunas un noskaņu bagātu koncertu, notiek katra mēneša pēdējā svētdienā. Iepriekš šajā pasākumu ciklā kafejnīcā „Kursas Putni” viesojušies tādi mūziķi kā Kārlis Kazāks, Goran Gora, Juris Kaukulis un Ēriks Loks.

Rīko kafejnīca „Kursas Putni”, atbalsta Tējas istaba un Austras biedrība.

Iepriekšējais
Nākamais raksts