musician left musician right
background

Svētdienas muzikālais launags ar Ēriku Loku Liepājā

Svētdien, 25. janvārī, pulksten 17.00 kafejnīcā „Kursas Putni” Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, ikviens aicināts baudīt muzikāli radošu svētdienas launagu kopā ar Ēriku Loku.

Ēriks Loks savulaik kļuva populārs kā viens no radio raidījuma „Zvaigznīšu brīdis” veidotājiem un dalībniekiem, vēlāk strādāja Radio SWH, kopā ar Robertu Gobziņu dziedājis projektā „Dzidriņas megasistēma”, bet valsts mēroga slavu viņam atnesa albums „Jūnijs matos” deviņdesmito gadu vidū, kurā bija iekļautas Ērika iedziedātās Raimonda Paula dziesmas.

Vēlme spēlēt ģitāru Ērikam bijusi jau bērnībā, bet piepildījusies tikai pēc četrdesmit gadu vecuma, kad sieva Ziemassvētkos uzdāvinājusi ģitāru. Pēc kāda laika ciemos atnākušas arī kādas dziesmas. Uzstājoties festivālos un sniedzot autorkoncertus, Ēriks, galvenokārt, izpilda paša rakstītās dziesmas (mūzika un vārdi), kā arī vairākas Normunda Rutka kompozīcijas. Ēriks labprāt sniedz autorkoncertus kā dziesminieks, kā arī viņš piedalījies Vislatvijas dziesminieku saietā, Mūzikas un mākslas festivālā „BILDES” un Starptautiskajā dziesminieku festivālā „Bardu rudens”. Jautāts par nākotnes iecerēm, dziesminieks atbild: „Viss ir vienkārši un skaidri – turpināt izbaudīt prieku, ko spēj sniegt ģitāra un dziesmas! Muzicēt – tas ir tik lieliski!”

Svētdienas launags kopā ar kādu sabiedrībā labi pazīstamu mūziķi, izbaudot gardas uzkodas, sarunas un noskaņu bagātu koncertu, notiek katra mēneša pēdējā svētdienā. Iepriekš šajā pasākumu ciklā kafejnīcā „Kursas Putni” viesojušies tādi mūziķi kā Kārlis Kazāks, Goran Gora un Juris Kaukulis.

Ieejas maksa pasākumā ir 6 eiro, tajā iekļauts gan launags, gan koncerts. Lūgums savlaicīgi veikt rezervāciju, zvanot uz mob. 26681596 vai atnākot uz kafejnīcu „Kursas Putni”.

Rīko kafejnīca „Kursas Putni”, atbalsta Tējas istaba un Austras biedrība.

Iepriekšējais
Nākamais raksts