musician left musician right
background

Spēka dziesmu vakars trešdien kafejnīcā „Kursas Putni”

Trešdien, 21. janvārī, pulksten 18.00 kafejnīcā “Kursas Putni” Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, ikviens interesents aicināts uz spēka dziesmu vakaru jeb kopīgu sadziedāšanos latviešu tautasdziesmās.

Kā jau ierasts, vienu reizi mēnesī trešdienā kafejnīcā „Kursas Putni” skanēs ģitāras, kokle un kopā sanākušo balsis. Spēka dziesmu vakarā ikvienam būs pieejami tautasdziesmu vārdi līdzi dziedāšanai.

Šoreiz repertuārā būs arī dziesmas no jaunās grāmatas “Spēka dziesmas. Uguns”, lai gan, protams, neizpaliks arī jau labi zināmās dziesmas no Zanes Boitmanes-Priedēnas 2012. gadā realizētās pirmās grāmatas „Spēka dziesmas”, no kuras šie vakari aizguvuši savu nosaukumu.

Ideja par šāda veida sadziedāšanos Liepājā, kur gaidīti gan tie, kas dzied, gan tie, kas labprāt tikai klausās, radusies dabiski un likumsakarīgi, sekojot vēlmei ar dziesmu pateikt un darīt vairāk. Vispirms jau attīrot un stiprinot sevi, lai tālāk mīlestību un domu raidītu par stipru valsti.

Spēka dziesmu vakari notiek reizi mēnesī kafejnīcā “Kursas Putni” (agrāk Tējas istabas telpas). Līdzi ieteicams ņemt mieru un labu noskaņojumu, kā arī tie, kas spēlē kādu mūzikas instrumentu, var pievienoties arī muzikāli. Ieeja brīva un atvērta.

Uz tikšanos dziesmā!

Inese Sērdiene

Iepriekšējais
Nākamais raksts