musician left musician right
background

Goran Gora sniegs akustisku koncertu Liepājā

Svētdien, 30. novembrī, plkst. 17.00 kultūrai mājīgajā kafejnīcā „Kursas putni”, Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, notiks dziesminieka Goran Gora akustiskais koncerts. Šis ir jau otrais svētdienas launags kopā ar kādu sabiedrībā labi pazīstamu mūziķi, izbaudot gardas uzkodas, sarunas un noskaņu bagātu koncertu.

Šī gada septembrī koncerttūres “Mosties” ietvaros mūziķis Goran Gora uzstājās Liepājas Olimpiskā centra “Rožu zālē”, kas dziesminiekam palikusi spilgtā atmiņā. Galvenokārt, siltās uzņemšanas dēļ. Mūziķaprāt, Liepājā vienmēr ir patīkami atgriezties, jo tā ir pilsēta ar senām un dziļām mūzikas tradīcijām.

Pēc tūres, kurā uz skatuves bija redzami seši mūziķi, Goran Gora labprāt uzstājas arī vienatnē, ļaujot dziesmas no nupat iznākušā albuma “Mosties” izdzirdēt no pilnīgi cita – daudz intīmaka – rakursa.

Taču koncertā kafejnīcā “Kursas putni” skanēs ne tikai jaunākās dziesmas, bet arī daudzi klausītāju iemīļoti skaņdarbi no mūziķa iepriekšējiem trim albumiem.

Ieejas maksa pasākumā ir 8 eiro, tajā iekļauts gan launags, gan koncerts. Lūgums savlaicīgi veikt rezervāciju, zvanot uz mob. 26681596 vai atnākot uz kafejnīcu „Kursas putni”. Vietu skaits ierobežots.

Rīko kafejnīca „Kursas putni”, atbalsta Tējas istaba un Austras biedrība.

Iepriekšējais
Nākamais raksts