musician left musician right
background

Svētdienas launags ar Kārli Kazāku

Šo svētdien, 26. oktobrī plkst. 16.00 kafejnīcā „Kursas putni”, Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, ikviens aicināts pavadīt pēcpusdienu kopā ar dziesminieku Kārli Kazāku. Izbaudīsim gardu svētdienas launagu, sarunas un mierpilnu koncertu.

Kārlis Kazāks Liepājā viesojies nu jau ne reizi vien, un labprāt atkal izdarījīs izvēli par labu liepājniekiem. Klausītājiem tuva gan dziesmu noskaņa un stāsts, gan Kārļa it kā vienkāršā un reizē viedā personība.

Nereti sarunā ar publiku Kārlis rosina smaidu ar jokiem, vienkāršām, bet dziļām patiesībām katram pašam par sevi un mūsu kopējām labām, un ne tik labām īpašībām. Kārlis – klausītājiem tuvs, patiess un atvērts dažādiem viedokļiem.

Dziesminiekam svarīgs ir stāsts, saruna dziesmā. Būtiski, lai atstājot koncerta telpu, klausītājs būtu ieguvis sev kādu labu sajūtu, prieku, mieru, to, kas katram tobrīd vajadzīgs, iespējams, pat kādu atziņu. Un lai saruna mūzikā arī šoreiz būtu tuva un dzīva, koncerts notiks bez mākslīgiem balss pastiprinātājiem, bez apskaņošanas – vienkārši, tīri un brīvi.

Ieejas maksa pasākumā ir 7 eiro, tajā iekļauts gan launags, gan koncerts. Lūgums savlaicīgi veikt rezervāciju, zvanot uz mob.26681596 vai atnākot uz kafejnīcu „Kursas putni”.

Rīko kafejnīca „Kursas putni”, atbalsta Tējas istaba, viesnīca „Kolumbs” un Austras biedrība.

Iepriekšējais
Nākamais raksts