musician left musician right
background

Lauras Bicānes koncerts Liepājā

Piektdien, 31. oktobrī pulksten 19.00 kafejnīcā „Kursas putni”, Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, uz mierpilnu un gaišu sajūtu vakaru aicina dziesminiece Laura Bicāne.

Tālo ceļu no Daugavpils novada Višķiem uz Liepāju dziesminiece veiks ne pirmo reizi. Patīkami, ka Laura iemīļojusi vēju pilsētu un tā – viņu. Laura viesojusies Liepājā šī gada „Akti Naktī” ietvaros un iepriekš kopā ar grupu atskaņojusi liepājniekiem arī koncertprogrammu franču valodā. Šoreiz jaunā dziesminiece aicina klausītājus uz savu autorkoncertu mājīgās kafejnīcas „Kursas putni” telpās.

„Dziesmas rakstu pārsvarā latviski un latgaliski, taču dziesmu pūra lādē ir arī pa kādai dziesmai svešvalodā. Pēdējā laikā jūtu pienākumu sadarboties ar pašmāju dzejniekiem, tāpēc tagad apritē ir dziesmas ar Egitas Terēzes Jonānes haikām (tiks apkopotas jaunajā albumā). Neizsīkstošs tekstu un atziņu avots ir Bībele, rezultātā tapis arī pa kādai kristīgai dziesmai,” stāsta Laura Bicāne, kurai pagājušajā gadā iznāca debijas albums „Es tikai ļaujūs” un šobrīd rit darbs pie otrā albuma, kas iznāks 2015. gada aprīlī.

Lauras dziedātās dziesmas izskan liriski, patiesi un vienkārši. Tajās ir gan dzīvesprieks, gan pārdomas un vieglas skumjas, gan arī prieks un pateicība. Koncerts notiks akustiski, sveču gaismā un mierā.

Ieeja brīva un atvērta.

Rīko kafejnīca „Kursas putni”, atbalsta biedrība „Tējas istaba”, „Austras biedrība” un apartamenti.lv

Iepriekšējais
Nākamais raksts