musician left musician right
background

Dziesmu vakarā Laura Bicāne

Kārtējā dziesmu vakarā, kas notiks nemainīgajā mājvietā Latvijas 1. rokkafejnīcas “Reiterna nams” lielajā zālē, trešdienā, 29. oktobrī pulksten 19.00 viesosies jaunā latgaļu dziesminiece Laura Bicāne.

Laura Bicāne, dziedātāja un dziesmu autore, no Daugavpils novada Višķiem. Dziesmas raksta jau aptuveni 10 gadus. Pagājušā gada jūnijā iznāca debijas albums „Es tikai ļaujūs”, kur apkopotas dziesmas dažādās valodās, kas ir Lauras otrā aizraušanās. Top jau nākošais albums, kurā būs dziesmas ar Egitas Terēzes Jonānes haiku tekstiem. Koncertā rokkafejnīcā izskanēs dziesmas no pirmā un arī no topošā albuma, kā arī citas publikai retāk atskaņotas dziesmas.

Dziesmu vakaru organizatori būs pateicīgi par Jūsu ziedojumiem turpmākai dziesmu vakaru sekmīgai norisei. Ziedot ir iespējams iemetot savu artavu, cik nu kurš var atļauties, speciāli apzīmētā ziedojumu kastītē pie ieejas koncerta norises vietā. Jūsu ziedojumi tiks izmantoti mūziķu un organizatoru ceļa izdevumu segšanai, poligrāfiskās produkcijas izgatavošanai un apskaņošanas kvalitātes uzlabošanai.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. rokkafejnīcu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība un Vislatvijas dziesminieku saiets.

Iepriekšējais
Nākamais raksts