musician left musician right
background

Koncertcikls “Pamatdziesmas”

2014. gada 17. aprīlī plkst. 19.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcas “Reiterna nams” lielajā zālē notiks pirmais Dziesmu vakaru jaunā koncertcikla „Pamatdziesmas” pasākums. Šajā koncertu ciklā, kas Dziesmu vakaru ietvaros notiks ar regularitāti apmēram vienu reizi divos mēnešos, organizatori ir iecerējuši vērsties pie dziesminieku kustības saknēm, pie tām dziesmām un dziesminiekiem, kas šo kustību Latvijā ir uzsākuši un joprojām turpina, pie, zināmā mērā „žanra klasikas”, tās radītājiem un izpildītājiem. Kā pirmais šo koncertu sēriju uzsāks Valdis Atāls, kurš kāps uz skatuves kopā ar tādiem, visiem labi pazīstamiem izpildītājiem kā Ilze Grunte un Arnolds Kārklis.

Valdis Atāls, dziesminieks, dzejnieks, stāstnieks, mākslinieks, kamīnmeistars…  Šo nodarbju sarakstu vēl varētu arī turpināt. Valdis Atāls ir Talants! Un kā jau tas parasti ir, ja Dievs kādu ir iemīlējis, tad apdāvina īpaši devīgi. Kā dziesminieks Valdis neuzstājās bieži, katra šāda reize ir īpaša. Skan dziesmas, stāsti, dzeja. Un vienmēr tas ir aktuāli, mūsdienīgi un vienkārši skaisti.

Valdis Atāls izdevis sešus dziesmu albumus un vienu dzejoļu un aforismu krājumu. Ir pazīstams arī kā gleznotājs, mozaīku autors un kamīnu būvētājs.

Atšķirībā no pārējiem Dziesmu vakariem, kuros, tāpat kā iepriekš, ieeja būs par ziedojumiem, koncertcikla „Pamatdziesmas” pasākumos ieeja būs par biļetēm, kuru cena, atkarībā no iegādes laika un vietas būs sākot no 3 eiro par vienu biļeti. Biļetes iegādājamas visās Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā http://www.bilesuparadize.lv, kā arī Latvijas 1. Rokkafejnīcā “Reiterna nams”. Gaidīsim Jūs mūsu pasākumos!

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un jau otro sezonu ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība un Vislatvijas dziesminieku saiets.

Iepriekšējais
Nākamais raksts