musician left musician right
background

Dziesma nekad nebeidzas

Varbūt, ka tā jau ir tradīcija? Arī šo gadu dziesminieki uzsāk ar pulcēšanos Latvijas 1.rokkafejnīcas „Reiterna nams” galvenajā zālē. Mājīgajā atmosfērā, kur sezonas gaitā notiek dziesmu vakaru koncerti, notiks dziesmu vakars, kurā, kā parasti galvenajā lomā būs dziesma. Kā parasti, tomēr atšķirīgi. Pasākumā piedalīties ir aicināti visi, kuriem tuva ir dziesminieku saime, sirsnīgā atmosfēra, kas valda dziesminieku vidē, draugu kopā būšana.

Uz skatuves kāps tie, kas iepriekšējā gadā ir paveikuši kaut ko sev un pārējiem nozīmīgu, vai kuriem nu jau atnākušajā jaunajā gadā ir paredzams kāds īpašs veikums. Uldis Kākulis, Helēna Kozlova, Arnis Miltiņš, Silvestrs Sīlis, Dinārs Gulbis, Rūta Ķergalve, Kristaps Kulinskis, Jaunie Rīgas Austrasbērni un citi, tie kam ir ko teikt dziesmā.

Gadu uzsākot kavēsimies atmiņās pagājušajā gada nozīmīgākajos dziesminieku pasākumos. Ieskatīsimies šogad paredzētajos. Bet pāri visam būs dziesma. Dziesma, kura nekad nebeidzas. Un tā jau tiešām ir tradīcija. Tiksimies 9. janvārī plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcas „Reiterna nams” lielajā zālē.

Dziesmu vakaru organizatori priecāsies par Jūsu ziedojumiem turpmākai Dziesmu vakaru sekmīgai norisei. Ziedot ir iespējams iemetot savu artavu, cik nu kurš var atļauties, speciāli apzīmētā ziedojumu kastītē pie ieejas koncerta norises vietā. Jūsu ziedojumi tiks izmantoti mūziķu un organizatoru ceļa izdevumu segšanai, poligrāfiskās produkcijas izgatavošanai un apskaņošanas kvalitātes uzlabošanai.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un jau otro sezonu ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība un Vislatvijas Dziesminieku Saiets.

Iepriekšējais
Nākamais raksts