musician left musician right
background

Liepājā viesojas Arnis Miltiņš un Laima Miltiņa

15. novembrī, piektdienas vakarā, kad Liepājā, Annas tirgus laukumā ikviens tiek aicināts ar savu pašdarinātu lukturīti un degošu svecīti piedalīties latvju rakstu zīmes – Austras koka izlikšanā, radošajā telpā „Ideju bode” (pie Annas tirgus) koncertu „Laternu iela” sniegs romantisko un ģimenisko dziesmu autors Arnis Miltiņš ar meitu Laimu. Koncerta sākums pulksten 19:00.

Arnis Miltiņš labi pazīstams kā melodisku dziesmu, romantisku balāžu, kā arī bērnu dziesmu autors un izpildītājs. Dziesminieka repertuāra pamatu veido autordziesmas, Imanta Kalniņa dziesmas, tautasdziesmas, kā arī citu Latvijas komponistu un dziesminieku dziesmas (U.Ozols, M.Putniņš, V.Atāls, I.Akuratere, M.Lasmanis un citi). Autordziesmās izmantoti I.Zanderes, A.Akmentiņa, M.Melgalva, Vika, A.Dragunas, J.Kacena un citu teksti.

Piektdienas vakarā laikā no pulksten 18:00 līdz 21:00 Annas tirgus laukumā notiks akcija „Austras koks”. Ikviens akcijas dalībnieks aicināts ciemoties radošajā telpā „Ideju bode”, kur būs iespēja iegādāties Liepājas mākslinieku darinātus suvenīrus un rotas ar latviskiem ornamentiem, kā arī valsts karoga simboliku. Vairāk informācijas www.liepajaskultura.lv

Koncertu radošajā telpā „Ideju bode” organizē biedrība „Austras biedrība” ar Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursa atbalstu.

Ieeja koncertā būs pret ziedojumiem.

Iepriekšējais
Nākamais raksts