musician left musician right
background

Adventa mūzikas svētkos koncertē Kristīne Sudmale-Locika un Kaspars Dimiters

Pirmajā Adventa svētdienā, 1. decembrī Adventa mūzikas svētku ietvaros notiks pirmie koncerti, kuros muzicēs dziesminieki Kristīne Sudmale-Locika un Kaspars Dimiters. Šie koncerti aizsāk septiņu koncertu ciklu ar moto „Pasniedz mīlestību dzīvībai!” dažādu konfesiju Rīgas baznīcās.

Kristīnei Sudmalei-Locikai koncertā plkst. 12.00 Daugavgrīvas Baltajā baznīcā (Baltāsbaznīcas ielā 50) pievienosies brālis Kristaps Sudmalis, dēli Jēkabs un Gustavs Lociki, kā arī Liepājas Simfoniskā orķestra mākslinieks Āris Burkins (oboja). Adventu ievadot, Kristīne dziedās gan savas, gan citu autoru radītās dziesmas, kas tapušas ilgākā laika periodā, pārdomājot un ilgojoties pēc mīlestības, miera un ticības, iedvesmojoties no Dzīvā Dieva tuvuma apziņas, meklējot ceļus, kā atklāt un atrast Viņu arvien no jauna un arvien patiesāk. (Foto: Vineta Jaunzeme)

Savukārt plkst. 13.00 Rīgas Krusta baznīcā (Ropažu ielā 120) koncertu sniegs Kaspars Dimiters un uzrunu teiks mācītājs Ivars Jēkabsons. Dziesminieks Kaspars Dimiters dalīsies savās Krusta skolas lūgšanu dziesmās gaismai, mieram un mīlestībai. Lūgšanu dziesmas pateicīgas līdzi dziedāšanai, lai ikviens caur dziesmu spētu teikt tīru mīlestību par godu Dievam un gaismai dvēselē. (Foto: Edijs Pālens)

Ieeja koncertos bez maksas.

Koncertus rīko „Austras biedrība”, atbalsta Rīgas dome. Adventa mūzikas svētku ietvaros notiek koncerti katru Adventa svētdienu no 1. līdz 22. decembrim, un tajos koncertē arī tādi dziesminieki kā Haralds Sīmanis, Silvija Silava, Arnis Miltiņš, Helēna Kozlova. Vairāk lasiet šeit.

Iepriekšējais
Nākamais raksts