musician left musician right
background

Darbnīcā viesosies Arnis Miltiņš

Sestdien, 3.augustā plkst. 20.00 kafejnīcā „Darbnīca” (Liepājā, Lielā ielā 8) iegriezties un baudīt akustisku noskaņu vakaru aicina dziesminieks Arnis Miltiņš, kā arī Laima Miltiņa (balss, vijole) un Jānis Miltiņš (klavieres).

Arnis Miltiņš labi pazīstams kā melodisku dziesmu, romantisku balāžu autors un izpildītājs. Dziesminieka repertuāru veido Imanta Kalniņa, Māra Putniņa, Valda Atāla, Māra Lasmaņa, Ievas Akurateres, Ulda Ozola un citu autoru, kā arī paša komponētās dziesmas. Dziesmu tekstu autori ir Inese Zandere, Andris Akmentiņš, Māris Melgalvs, Viks, Agita Draguna, Jēkabs Kacens un citi. Radīts arī krievu romanču ciklu „Divi skatieni” ar Sergeja Saveļjeva vārdiem.

Arnis Miltiņš uzstājies tādos dziesminieku festivālos kā „Vislatvijas Dziesminieku Saiets”, „Kurzemītes maliņā”, „Austrasdienas”, Mūzikas un mākslas festivāla „Bildes” folkmūzikas, džeza un blūza koncertos, kā arī dziesminieku pasākumos Rīgas pilsētas svētkos un citviet. Nu jau ierakstīti vairāki albumi kopā ar tādiem mūziķiem kā Ieva Akuratere, Dainis Leitāns, Kaspars Zemītis un citi.

Kamēr pilsētas centrā mutuļos dzīvība Ielu teātra festivālā „Zeme. Debess. Jūra. 2013.”, kura ietvaros plkst. 17.00 Rožu laukumā uzstājas arī Arnis Miltiņš, vakarā kafejnīcā „Darbnīca” dziesminieks aicina uz īpaši mājīgu, akustisku un mierīgu noskaņu koncertu atpūtas brīdim Liepājā.

Koncertu rīko kafejnīca “Darbnīca”, informatīvi atbalsta Austras biedrība.

Ieeja brīva.

Iepriekšējais
Nākamais raksts